Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Θα τραγουδήσω. Το αποφάσισα

Καλησπέρα cουλοί μου αναγνώστες. Τι κάνετε; Πως περνάτε τον χρόνο σας; Πως νιώθετε που έρχονται Χριστούγεννα και δεν έχουμε μια δραχμή στη τσεπη μας να ξοδέψουμε; Φήμες λένε πως οι τσέπες θα καταργηθούν από τα παντελόνια και απλά θα κρεμάμε τα κλειδιά μας στη ζώνη. Επίσης φήμες λένε πως ξεκινάνε τα Coulair μου. Οι πρώτες φήμες είναι μούφα, οι δεύτερες πραγματικότητα.

Κάθε Τετάρτη βράδυ θα εκπέμπουμε μέσω του R1 Radio στις 10 ακριβώς και για περίπου δύο ώρες θα σας κρατάμε συντροφιά. Εγώ, η Coula (o Coulos μου) και κάποιες φορές θα έχουμε και ζωντανό κοινό. Πάντα στο chat θα μπορούμε να τα λέμε και να τα γράφουμε πιο άνετα και φυσικά δε θα λείπουν δώρα για τους ακροατές.

Στην πρώτη εκπομπή της Τετάρτης έχω δυο εξαιρετικά βιβλία για σας. Το ένα είναι το αγαπημένο μου ανάγνωσμα της Γιαγιας Αντιγόνης "Οι Αύγουστοι" και δίνω επίσης το βιβλίο του Δημήτρη Τερζή (κατά blogικόν κόσμον: Ρεϊμόντ Αρμάντ Με Μαγιο) "Το Τέλος Μιας Τέλειας Μέρας". Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου έγινε χτες Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 αλλά εγώ είχα τη τιμή να το διαβάσα αμέσως μόλις εκδόθηκε. Και ναι είναι εξαιρετικό.

Ευελπιστώ να μεταφέρω το χαμένο μου ιστολόγιο Δέκα πλην Ένα στον ραδιοφωνικό αέρα. Θα έχουμε συνεντεύξεις από bloggers και φυσικά θα τραγουδάω ένα τραγούδι σε κάθε εκπομπή για να σας δείξω πως πρέπει να τραγουδάτε στο μπάνιο σας. Κι εκεί καθρέφτη έχει και τον θέλουμε. Πρεπει να προσέχουμε.

Επίσης θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα, θα εντρυφήσουμε (ουάου) στα βάθη των κοινωνικών προβλημάτων, θα ενημερωθούμε για διάφορες εκδηλώσεις-διοργανώσεις και λοιπά.

Ίσως να σας πω και ζώδια. θα το σκεφτώ. Αυτή η στήλη δεν έχει μπει ακόμη στα Coulair μου επίσημα. Σίγουρα θα περάσουμε ωραία και θα γελάσουμε.

Σας προσκαλώ λοιπόν στη νεα σειρά εκπομπών και σας περιμένω να το γιορτάσουμε.

16 μέρες για τα Χριστούγεννα....(χάλασε ο κόσμος).

ΥΓ Θα υπάρξει ανάρτηση τις επόμενες μέρες με τα λινκ για να ακούτε αλλά και για να συμμετέχετε στο chat.

Φιλουρες στα παγωμένα μαγουλάκια σας.

22 σχόλια:

  1. Ωχ όχι και ζώδια!!!!!!!!

    καλή επιτυχία αγάπη μου!!!!!!!
    Σαν χαμένο που είσαι είναι σίγουρη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τραγουδήσεις κιόλας;;;Οχ!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουλιτααααααα! άντε καλη αρχή θα προσπαθήσω να σε ακούσω
    ασωτοφιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KΟΥΛΙΤΑ Παντα επιτυχιες, ευχομαι....
    Θες να βαλουμε και κανενα...Μαστορεμματακι;;;
    Αυτο με τις..ΤΣΕΠΕΣ..Κορυφαιο...!!
    Τα λεφτα..Στα εικονισματα...Οπως η γιαγια μου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη αρχη ευχομαι ολοψυχα!
    παντα επιτυχιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Παντα απολαυστικη και ωραια!!!!!!!!!!!!!! Καλη αρχη Κριός εγω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Σκρουτζακο μου! Να ειισαι καλα!
      Καλές γιορτές!

      Διαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!