Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ουλαλουμ και Αλαλουμ

Χαιρετε coυλοι μου αναγνώστες,

Μου λειψατε λιγο και μιας και μπηκε ο Οκτωβρης και οχι ο Οκτωμβρης, ειπα να σας πω να τα πουμε τα νέα μας ολα. (Θα κανετε υπομονη με τους τονους μου γιατι έχει μπει ενα κομματακι απο τη μπαρα δημητριακων απο κατω απο το πληκτρο του τόνου και πότε λειτουργεί και ποτε οχι.) (Ξερω πρεπει να το βγαλω, να γυρισω το λαπτοπ και να του βαλω πιστολακι να το σενιαρω. Θα γινει.).

Το καλοκαιρι που περασε ηταν ομορφο. Η θαλασσα ηταν ομορφη. Τα μπανια που καναμε ηταν ομορφα. Οι βολτες και τα παγωτα ομορφα επίσης. Και οι διακοπες πανεμορφες. Αυτα γραφουν τα παιδακια του γυμνασιου οταν τους ζητας να γράψουν πως περασανε το καλοκαίρι. Τα υπολοιπα παιδακια που τελειωσαν το σχολειο θα σου πουν: Αρχιδια. Ολο τα ιδια και τα ιδια.

Τα οικονομικα του κόσμου αργοπεθαινουν και ο Τσιπρας το παιζει κυριλε επιτυχημενος πρωθυπουργος παρ' ολο που μονο συνταξεις ξέρουν να κοβουν και τα αρχαια ελληνικα από τις εξετάσεις του γυμνασιου. Και το χειροτερο ειναι πως νιωθουν καλα και πιστευουν πως σωθηκε ή σώζεται η ο,τι ο κοσμος. Αρχιδια. Ολο τα ιδια και τα ίδια.

Ένα πέρασμα απο νοσοκομειο με επεισε πως ειμαστε ενα απολυτο, μεγαλο και πανευθραστο τιποτα. Σημερα ζεις, αυριο σε φυτευουν στη γη. Γι' αυτο μπρος ολοταχως προς τα ονειρα μας, γιατι ρε φιλε η ζωη ειναι λιγη και δεν ειναι παντα ελεγχομενη. Τα χω ξαναπεί, ομως αυτά, και δε θελω να γινομαι κουραστική.

Τα γκομενικα μου, ολα καλα. Εσείς τι κανετε; Πως είστε; Όλα καλά; Για πείτε κανενα νεο; Ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο να θες κάτι και να σε θελουν όλα τα αλλα ψιλοκατι πλην αυτου του κατι. Ε το υπολογιζεις ως τιποτα και προχωρας να βρεις άλλο ψιλοκατι που κι αυτο...αρχιδια. Όλο τα ιδια και τα ιδια. Καταλήγω παντα στο ρητο: οι αντρες ειναι πεταμενα λεφτα και δε λεει σε περιοδο οικονομικης κρισης να πετας τα λεφτα σου.

Τα ταξιδια μου συνεχιζονται. Επόμενος προορισμος Κυπρος και απο το Πασχα και μετα κατι για Πράγα συζηταω. Οψομεθα. Να ακουνε οι φιλες μου απο Κύπρο να ετοιμαζονται γιατι οταν έρθω θα κάνουμε κακο χαμο και θα ειναι και χριστουγεννιάτικος.

Κατα τα άλλα καλα. Υγεία. Ηρεμια. Ταξη. Ασφάλεια και νεες προοπτικες σε δουλειες και γκομενοδουλειές.
Ελπίζω να ειστε ολοι καλα και να χαμογελατε. Όχι οπως ο πατερας μου, που καθε μηνα που βλέπει τη συνταξή του κουτσουρεμένη, χαμογελάει ειρωνικά και μετα βουρ βρισιδια και αρχιδια κι όλο τα ίδια και τα ιδια.

Καλό Χειμώνα να έχουμε. Ψυχραιμία και καλό σεξ.

Φιλια πολλα



10 σχόλια:

  1. Μην γελιέσαι Coulara μου τίποτα από όλα αυτά απλούστατα ο Σεπτέμβρης αστρολογικά ήταν ο πιο δύσκολος μήνας τίποτα άλλο δεν φταίει.

    Υ.Γ ...Αυτό το τελευταίο ξαναπές το και καλό φαϊ (το δυνατόν αναίμακτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενε σε ψαχνω αλλα τι εγινε;;; Δε γραφεις πια; Ενα ξερο προφιλ μου βγαζει!!!

      Διαγραφή
    2. Έχασες επεισόδια να πω ότι είσαι και πρωτάρα δεν είσαι. Τέσσαρους μήνες δεν έγραφα αλλά τώρα έχω επανέλθει πιο σάτυρος από ποτέ. Δεν εμφανίζει γιατί εγώ το έχω επιλέξει. Τι coulamares μου λες αφού μπορείς να με
      βρεις με ένα κλικ από τους coulous...

      Διαγραφή
    3. Οχι, μωρε εχεις δικιο!!!
      Απλα εχω χαζεψει αυτο το διαστημα!
      Ερχομαι

      Διαγραφή
  2. Βρε αφού βρίζεις Κούλα μου μια χαρά είσαι ..το να μην το έκανες θα ήταν ανησυχητικό ...περασε τρίμηνο χωρίς να σε δούμε;χα..χα.. μαι απο τα ιδια με τον πατερα σου και εδώ...τα υπολοιπα βρισιδια συμπλήρωσετα εσύ..... αντε καλο σου μηνα και καλο υπολοιπο Φθινοπώρου..αντε και καλο χειμώνα... φιλιάααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδενια μου αγαπημενη, που εχεις ομορφυνει το γραφειο μου με την ωραια σου μολυβοθηκη, σε θυμαμαι καθε φορα που τη βλεπω, καθε μερα δηλαδη. Να εισαι καλα. Στελνω την αγαπη μου

      Διαγραφή
  3. ψυχραιμια καλο σεξ και γελια τρανταχτα!\σε λατρευω και μυ λειψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γελια τα τρανταχτα πανε στο καλο σεξ αγαπημενε μου γιατι την ψυχραιμια την εχουμε
      Κι εμενα μου λειψες
      φιλια

      Διαγραφή
  4. Νομιζω μας καλυψες ολους, σε ολα.
    Καλο χειμωνα δεν λεω γιατι δεν μ αρεσει
    ο χειμωνας.Ψυχραιμια,καλο σεξ και τρελα..
    και τα τρια αφορολογητα (ακομη) βουρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το σεξ δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αφορολογητο! Σε τι ΦΠΑ εμπιπτουν τα προφυλακτικα;;;
      φιλιά μεδουσονι!

      Διαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!