Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Αδιαφορες θερινες νυχτες

Κι εκει που ολα κυλουσαν αδιαφορα και σχετικα γαληνια ηρθε ο Κουλης και το Νετφλιξ. Ο Κουλης αφυπνισε ολες τις σεισμογενεις πλακες της χωρας και το Νετφλιξ γεμισε τις νωχελικες καλοκαιρινες μερες της υπαρξης μας. Για τον Κουλη δεν εχω να πω τιποτα, απλα περαστικα μας να ειναι. Για το  Νετφλιξ θα πω πως καταστρεφει σπιτια και διαλυει σχεσεις και σε κανει να μοιαζεις σα βαμπιρ με κατακοκκινα ματια αφου επιλεγεις να δεις καζα ντε παπελ μεσα σε ενα σουκου. Κουκου...ζω!

Το καλοκαιρακι προχωραει με θερμοκρασιες κολασης. Βρισκομαστε σε φαση αδειας απο τη δουλεια κα αδειας ζωης γενικοτερα. Βγαινεις να πιεις μια μπυρα και παψανε ολες οι συναντησεις με τα βλεμματα.Τα βλεμματα των ανθρωπων ειναι κενα και εστιασμενα στο Ινσταγραμ σε κωλους βυζια προστυχες ποζες και την ελαφραδα του καλοκαιριου. Η επικοινωνια εγινε τεξτ. Η αγαπη μετακομισε σε αλλη γη σε αλλα μερη και ο ερωτας αχ αυτος ο ερωτας, πως να ευδοκιμησει σε εναν τοσο πλασματικο απο συναισθηματα κοσμο; Τελευταια φορα που ενιωσα ενα καποιο συναισθημα ηταν που αρχισα να μπαινω σε εκεινα τα τζιν που τα επαιρνα για οταν αδυνατισω.

Πιστευω πως διανυουμε την πιο αδιαφορη εποχη και αυτο δε φαινεται να αλλαζει προς το καλυτερο, οσο αισιοδοξοι κι αν ειμαστε. Ακου λοιπον τι θα κανουμε. Φωτια στη νυχτα θα βαλουμε. Θα πιουμε θα γελασουμε θα διαβασουμε κανενα βιβλιο θα κανουμε κανενα μπανακι στη θαλασσα και θα περιμενουμε να ερθει ο χειμωνας που ταιριαζει καλυτερα με τις θλιβερες οντοτητες μας.

Εν τω μεταξυ οι ανθρωποι συνεχιζουν να παντρευονται με αγνοια κινδυνου.

Καλο υπολοιπο καλοκαιρι cουλοι μου αναγνωστες.
Μου λειψατε.
Φιλια

4 σχόλια:

  1. Βρε βρε καλως την !!!!!Και να θελει κανεις να διαφωνησει μαζι σου Κουλα μου δεν μπορεί..οτι βλεπεις βλεπουμε και ότι νιωθεις νιωθουμε..και οχι μονο εμεις που περασαμε και καλα.. αλλα η γενια των 20-35 που ψαχνεται ακομα..
    Τι κριμα για την αγαπη!!!!
    Καλά να περνας βρε.. καλο υπολοιπο καλοκαιρακι...και μας μας ελειψες ..
    Η κουλή σου αναγνωστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενη μου, εισαι παντα εδω ακομη κι οταν εγω λειπω.Σε ευχαριστω.
      Καλη Παναγια

      Διαγραφή
  2. που εισαι εσυ!
    καλως τη!
    ωραια η επανοδος σου!
    καλη συνεχεια!
    ελπιζω να ηρθες για να μεινεις

    καλο δεκαπενταυγουστο
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερχομαι φευγω
    ταξιδευω παντου και πουθενα.
    Καλο υπολοιπο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!