Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Ανάρτηση κουλουβάχατα

Cουλοί μου αναγνώστες,
μωρέ μωρέ μου λείψατε πολύ. Αχου τα, τα μικρούλικα μου; Τι κάνετε; Πως περνάτε στις φοβερές ζωές σας; Συνέβη τίποτα συγκλονιστικό ή τζάμπα ρωτάω; Είπα να κάνω μια ανάρτηση γιατί έλαβα διάφορα απειλητικά μηνύματα τύπου: θα αυτοκτονήσω αν δεν γράψεις!! Τι έπαθες και δε γράφεις μήπως δεν είσαι καλά ψυχολογικά; Γιατί χάθηκες, μήπως παντρεύτηκες, γέννησες, τράκαρες, χώρισες, παρεξηγήθηκες, φοβήθηκες, έκλασες μέντες με επιθέσεις διαδικτυακές;

Θα σας απαντήσω σε όλα. Είμαι καλά. Πιο καλά πάντα γίνεται αλλά είμαι αρκετά καλά. Περνάω μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση ζωής. Δεν παντρεύτηκα, δεν γέννησα, δεν τράκαρα, δεν χώρισα, δεν παρεξηγήθηκα, δεν φοβήθηκα και προς θεού δεν έκλασα μέντες με επιθέσεις διαδικτυακές. Απλά δουλεύω πολλλλέεεεες ώρες. Δουλεύω τόσο πολύ που θα μπορούσατε να με χαρακτηρίσετε και δούλα, υπόδουλη και ίσως και λίγο κορόιδο. Γιατί δε δουλεύω πάντα επί πληρωμή, αλλά δουλεύω και για τη χαρά της εργασίας, της έρευνας, της οργάνωσης, του γαμώτο. Κυρίως αυτού του γαμώτο.

Δε μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Η δουλειά μου περνάει μέρες δόξας και τιμής. Αγωνίζομαι και απολαμβάνω. Απολαμβάνω εν μέρει, γιατί όπως διαπιστώσαμε με τον αγαπητό φίλο Tommy Stark, δουλεύουμε πολύ, βγάζουμε λεφτά, αλλά δεν προλαβαίνουμε να τα ξοδέψουμε. Κι αυτό δεν ακούγεται μόνο, αλλά είναι και μίζερο. Όμως όοοοοοοχι, δεν το βάζουμε κάτω. Τι κι αν δουλεύουμε 12ωρα και Σάββατα και μισές Κυριακές; Είμαστε νέοι ρέεεεε. Αντέχουμε και μετά από τα δωδεκάωρα πάμε για μπίρες και για βοτκάρες. Έεεεετσι.

Και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Ήθελα να σχολιάσω λίγο για την Χρυσή Αυγή, την επίσκεψή της στα κρατητήρια, την ελληνική δικαιοσύνη που τάχα μου πήρε μπρός και πήραν φωτιά οι μηχανές,που κατηγορούμε τη βία και τον νεοναζισμό αλλά μόνο στις ταμπέλες. Νεοναζιστές κυρίες και κύριοι είναι όλοι όσοι εμπλέκονται με το σύγχρονο πολιτικό σύστημα. Απλά δε το λένε. Τους φοβάμαι όσο φοβάμαι και τους Κασιδιαρέους. Όμως δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ άλλο μαζί τους. Και δεν ξέρω αν θα βγάλουν και πουθενά οι σχολιασμοί, αν μένουν απλοί σχολιασμοί χωρίς ουσία.

Είδα το πρωί ένα ζευγαράκι γερόντων και περπατούσαν χεράκι χεράκι και χάρηκα μωρέ. Αλήθεια. Οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι ξέρουν πια τι σημαίνει αγάπη, συντροφικότητα και σεβασμός. Περάσανε τις δοκιμασίες της ζωής, μάθανε και πορεύονται φτάνοντας στο τέλος. Δεν θέλουν να το χάσουν αυτό. Ή καλύτερα θέλουν να το ζήσουν ως το κυριολεκτικό τέλος. Εμείς οι πιο νέοι δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε. Ο σεβασμός είναι υποχρεωτικός για μας μόνο αν μας τον δείχνει ο άλλος. Εμείς για να μπούμε στη διαδικασία να σεβαστούμε....θα έχει χαλάσει ο κόσμος. Κι ας μην πιάσω την αγάπη. Που ούτε την βιώνουμε, ούτε την αντιλαμβανόμαστε, ούτε την χαρίζουμε απλόχερα όπως της αξίζει. Διάβαζα στο fb αυτά τα τετριμμένα: Πες στον άλλο πως τον αγαπάς...μπορεί να το έχει ανάγκη. Κι όμως δε μου ακούγονται καθόλου τετριμμένα. Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη αγάπη. Άρα και όλοι πρέπει να την προσφέρουμε. Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι. Είδες ένα ζευγαράκι γερόντων πού πήγε το μυαλό μου; Μπορώ και χειρότερα, αλλά περνάω σε άλλο θέμα γιατί έχω πολλά να σας πω.

Από την άλλη συνεχίζεται η κόλαση των μικρομέγαλων. Προσπαθώ να δίνω συμβουλές στα πιτσιρίκια να ζουν την ηλικία τους. Εκείνα ο μπαινάκης κι ο βγαινάκης. Σήμερα τα λέω, αύριο μου έρχονται με τα ρούχα της μαμάς και το κραγιόν της barbie. Εγώ όταν πήγαινα στο Γυμνάσιο, για κραγιόν ήξερα το liposan και δεν μου το παίρνανε πάντα. Τώρα τα παιδιά στο Γυμνάσιο, ειδικά τα κορίτσια ξέρουν διακόσιες μάρκες από κραγιόν, και όλα τα υπόλοιπα καλλυντικά. Τα φοράνε και όλα πάνω τους και καταφέρνουν υπέροχα να μεταμορφώνονται σε μικρές Λολίτες.

Οι γονείς ρε γαμώτο πώς έχουν ξεφύγει έτσι; Πώς χάσανε τόσο πολύ τον έλεγχο; Γιατί το φαινόμενο είναι μαζικό. Δεν μιλάμε για μια δυο εξαιρέσεις, μιλάμε για τον κανόνα. Φοβάμαι. Φοβάμαι πως θα χρειαστεί να κατανοήσω και το δικό μου παιδί αργότερα. Φοβάμαι πως θα χρειαστεί να μπω κι εγώ στη διαδικασία του...έτσι κάνουν όλοι...ας το κάνει και το δικό μου παιδί...μη τυχόν και γίνει κομπλεξικό. Για να μην κάνουμε τα παιδιά κομπλεξικά τα πετάμε στο κόσμο των μεγάλων και τους αλλοιώνουμε την αγνή τους καρδιά. Την βάφουμε με κραγιόνια και τη ντύνουμε με ψηλά τακούνια και στενά ρούχα. Μασκαρεύουμε τις καρδιές των παιδιών, εμείς οι παλιομασκαράδες.

Έπειτα δε λέει να χειμωνιάσει ρε παιδί μου. Μου έλεγε ο Χωστήρας στο fb έχουμε 99 Αυγούστου. Να δούμε που θα πάει αυτό. Πραγματικά μπορεί ο Αύγουστος να φτάσει και στις 199 μέρες και όποιος ονειρεύεται κρύα Χριστούγεννα ας αρχίσει να μετράει για δυο τρία χρόνια μετά. Χριστούγεννα με σαγιονάρα θα κάνουμε και Πρωτοχρονιά με διακοπές στη Μύκονο να πάρουμε και χρώμα. Τώρα που είπα Μύκονο θυμήθηκα τον Ρέμο και τις προσβολές του προς αναπήρους. Κρίμα ωστόσο να μας θυμίζει η Μύκονος τόσο άσχημα πράγματα. Είναι ωραίο νησί και οι ντόπιοι καλοί άνθρωποι. Και οι διακοπές εκεί υπέροχες. Τελικά είναι πολλά που άφησα ασχολίαστα. Υπόσχομαι να κάνω 2 αναρτήσεις με 3 το μήνα για να μη μένω πίσω και σας τρελαίνω κι εσάς μετά.

Ένα ακόμη τελευταίο. Όσοι νομίζετε πως ο κόσμος γυρνάει γύρω από σας, γελιέστε. Χεσμένους σας έχει το σύμπαν και ο κόσμος. Γι' αυτό αρχίστε να σκέφτεστε πώς θα κάνετε εντύπωση στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Ο εαυτός σας παίζει να σας πει κι ένα μπράβο. Ο κόσμος ούτε που νοιάστηκε. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Αυτά. Να ζητήσω συγγνώμη που χάνομαι, που καθυστερώ να απαντάω στα σχόλιά σας και που δεν αφήνω σχόλια στα ιστολόγια σας. Προειδοποιώ πως διαβάζω τα πάντα, ενημερώνομαι για τα πάντα, ξέρω τα πάντα. Επίσης αν βρείτε λάθη στο παραπάνω κείμενο, συγγνώμη κιόλας, αλλά δε προλαβαίνω να το ξαναδιαβάσω και να διορθώσω. Όσοι είστε grammar nazi ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο...να πάτε να ...ξέρετε τώρα. :)))

Σας αγαπώ πολύ.
Φιλούρες πολλές.
Να περνάτε καλά λέμε ρεεεεεεεεε.
Χαμόγελα και καλή καρδιά.

Α στο καλό πια.
Μπάι μπούι.

26 σχόλια:

 1. γιαυτο σε λατρευω για όλα αυτά, που εγραψες και εναι μια 3ωρη εκπομπη βραδυ σαββατου! σε φιλω στα μουτρα
  οπως επισης και τον τρεμενς που μας λειπει που δε γραφει κι αυτός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά ρε άσωτε.
   Συντομα και ραδιοφωνικά.

   Διαγραφή
 2. αυτή δεν ήταν ανάρτηση-κουλουβάχατα, αλλά μια ανάρτηση Coula-φάγωτα (πως λέμε "καλοφάγωτα").
  Η μνημόνευση του ονόματος μου με τιμάει βαθιά.
  Επίσης θα ήθελα να πω πως οι γονείς θα έπρεπε να φάνε αυτά τα κραγιόνια και τις μάσκαρες μπας και ομορφήσουν μέσα τους. Τα παιδάκια που καμώνονται πως είναι μεγαλύτερα δεν φταίνε. Φταίνε οι γονείς που δεν έκατσαν όταν ήταν μικρά να αφιερώσουν χρόνο.
  Αυτά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντα οι γονείς φταίνε. Γι' αυτό το νου σας εσείς που θα γίνετε νέοι γονείς.

   Διαγραφή
 3. Άντε ντε, απ το πρωι το ανακοίνωσες και περίμενα, ουφ! Γονιός δεν θα γίνω οπότε ας βάζουν ό,τι ρούχα θένε, χα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποτέ μη λες ποτέ.Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.
   :)

   Διαγραφή
 4. Να είσαι καλά Coula, εκεί που είσαι και συνέχισε να τα λες έξω απ΄τα δόντια, δεν μπορεί κάποιος θα σ' ακούσει... όσο για τη "ξετσιπωτοβαμμένη" γενιά εφήβων, ν' ανησυχήσετε γιατί έχουν αρχίζει να παίζουν με το σεξ απ΄ τα 12 τους... και τώρα δεν τα μαζεύει τίποτα... την φαντάζεσαι αυτή τη γενιά, γεροντάκια, με ζαρωμένα τατουάζ και κρεμασμένες τρύπες παντού στο σώμα... τι θέαμα;
  ΑΦιλάκια και πάντα να ομορφοπερνάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το σεξ από τα δώδεκα είναι λίγο τραγική σκέψη.
   Δηλαδή πραγματικά τραγική.

   Διαγραφή
 5. εισαι υπεροχη!!!! αυτο θα πω μονο!
  μου ελειψες παρα πολυ!
  να εισαι καλα οπου κι αν εισαι και να περνας ομορφα! φιλαρες!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. είμαστε grammar mazi σου !!!
  καλή δύναμη να χεις κυρία .....
  α και καλό χειμώνα που θα ρθει κάποτε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μπράβο Κωστάκη!!! μπράβο!

   Διαγραφή
  2. Καλως το αγαπημένο μας ζευγαράκι!
   φιλια και στους δυο

   Διαγραφή
  3. το σχόλιό μου,μην παρεξηγηθώ,αφορά την 1η πρότασή του Coula Cou ...αν έλεγα εγω σε άντρα ''είμαστε ....μαζί σου '' 3ος παγκόσμιος θα γινόταν!!!

   Διαγραφή
 7. Ένα αίτημα, να κάνεις πάντα link στο f/b για να σε διαβάζω,διότι έχω μετακομίσει εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όταν τα έλεγα για τα ξεκωλάκια πιτσιρίκια με έλεγαν κομπλεξικό κι οτί συχνάζω στα λάθος μέρη. Πάρτε ρε είναι παντού...

  Επίσης με αγχόνεσαι υπομονή και θα έχουμε πάρα πολλά να φάμε στις διακοπές μας, εγώ αρχίζω χειμερινές εξορμήσεις από τον επόμενο μήνα γιατί η αποταμίευση σκοτώνει την καλοπέραση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σα να έχεις δίκιο. Θα τα φάμε μαζεμένα στις διακοπές.

   Διαγραφή
 9. A ρε χαμένο μου σε όλα εύστοχη όπως πάντα!
  Αυτό δε με τις μικρoκυριες τι να πω...μυαλό δεν έχουν οι μανάδες περισσότερο στερούν απ τα παιδάκια τους ότι καλύτερο!!!!!!! Άσε έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες...είναι να τρελαίνεσαι!Να προσεχεις λέμε...να τα θυμάσαι αυτά αύριο μεθαύριο!!!!!!!!!!!!
  φιλια στα μούτρα σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ Ελενακι μου.
   Ειναι καλύτερα το χέρι;
   Μπες κανα πρωί ντε να τα πούμε

   Διαγραφή
 10. Και δεν είναι μόνο το ντύσιμο των παιδιών το θέμα. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι. Βλέπεις 15χρονα στο Facebook ή στο δρόμο, ντυμένα με ανύπαρκτα ρούχα, να καπνίζουν και να ψάχνουν απεγνωσμένα για σεξ, γιατί και καλά είναι κουλ. Και κάπου εδώ φταίνε κι οι γονείς.
  Σωστή σε όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά τα λες. Αυτοι οι γονείς θελουν κρεμάλα!

   Διαγραφή
 11. http://vagelisstories.blogspot.gr/

  τα φιλιά μου Coula....

  γεια σας φίλοι...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!