Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μας μάμησες με τις έρευνες....

Έρευνες δείχνουν πως με το βρίσιμο ανακουφιζόμαστε από τον πόνο. Το θέμα είναι αν πονάς να βριζεις το σωστό άτομο και όχι όποιον πάρει ο χάρος. Φανταστείτε τώρα, cουλοί μου αναγνώστες, εμενα και τα δράματα που ζω. Ειμαι αλλεργική σε μια ουσία που περιέχουν τα παυσίπονα και όταν πονάω...δε μπορώ να ηρεμήσω εκτός αν καταφέρει και με πάρει ο ύπνος. Σα να βρήκα το φάρμακο μου. Θα δοκιμάσω να αρχίζω να βρίζω και αν πετύχει....πάνε και τα στερεότυπα και τα πτυχία μου και όλα. Θα σας πάρει όλους ο διάολος.

Και περνάμε στο θέμα των σχέσεων. Έρευνες δείχνουν πως το άγχος είναι το κυριότερο αίτιο δυστυχίας του ανθρώπου αλλά και η πηγή πολλών προβλημάτων υγείας. Και τι κάνεις τώρα εσύ που ξέρεις πως το άγχος σου κάνει κακό; Αντί να επιλέγεις ήρεμες καταστάσεις για τη ζωή σου και δεν εννοώ νεκροταφείο αλλά εννοώ πράγματα που αγαπάς και γουστάρεις, πας και ασχολείσαι με ό,τι σε σκοτώνει. Και ό,τι έρχεται στη ζωή σου να σε χαλαρώσει, να σου διώξει τις έγνοιες, έστω για λίγο, το διώχνεις και προτιμάς να κρατήσεις άγχος, μιζέρια, δυστυχία. Πάμε πάσο γιατί σε λυπόμαστε και σε αγαπάμε.

Τερματίζουμε την σημερινή ανάρτηση με άλλα νέα. Έκανα το πολυπόθητο ταξίδι για το οποίο σας είχα αναφέρει. Πέρασα τέλεια. Ήθελα να ξαναπάω αλλά μια ελπίδα πέταξε από το αεροπλάνο κι έσκασε στα βουνά και στα λαγκάδια και σε λίγη θάλασσα και μου έκοψε τη φόρα. Το επόμενο ταξίδι μου θα είναι πολύ μακρινό. Πάνω από 5 ώρες με το αεροπλάνο. Και αυτή τη φορά θα το κάνω μόνη μου. Θα γίνω η αλήτισα του σύμπαντος. Θα αλωνίσω τη γη να ξορκίσω τη θλίψη που διεισδύει στα μυαλά των ανθρώπων και τους μεταμορφώνει σε κακούς, απότομους και φωνακλάδες.

Έρευνες έδειξαν πως το χαμόγελο, η καλή καρδιά και η αγάπη.....χαρίζουν τη ζωή.

Καληνύχτα/Καλημέρα

12 σχόλια:

  1. Καλά ταξίδια και πάλι! Μπορεί να ζηλεύω αλλά σου εύχομαι να ειναι πολλά και σε κάθε ταξίδι να περνάς ακόμη καλύτερα!!!
    Αχ, αυτή η μιζέρια που μας πνίγει καθημερινά όλο και περισσότερο, να φύγει, να εξαφανιστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, για τη μιζέρια ειναι μονο στο χέρι μας. Αν δεν την διώξουμε εμεις δε προκειται να φύγει από μονη της.

      Διαγραφή
  2. Χα..χα.. λιγο αργα το καταλαβες Κουλα μου αλλα ευτυχως προλαβενεις να μπεις στο κλαμπ του χαμογελου και της καλής καρδιας.. !!!
    Τι ωραια που θα ταξιδεψεις ξανα..!!! αφου περασες στο προυγουμενο καλά στο επομενο θα περασεις ακομα καλύτερα.. απλα στο ευχωμαι!!!
    καλο σου ξημερωμα .. φιλακιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου, εγώ το εχω καταλάβει από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου! Για τους άλλους τα λέω μπας και τα ακούσουν.
      φιλια πολλα

      Διαγραφή
  3. Ηθελα να ξέρω που πας και βρίσκεις τέτοιες σαχλές έρευνες.
    Ρε; Θυμάται κανείς τη διαφήμιση αποσμητικού, όπου μία κυρία έλεγε "Εγώ όταν αγχώνομαι ιδρώνω, και όταν ιδρώνω αισθάνομαι άσχημα"; Ψάχνω να τη βρω και δεν τη βρίσκω.
    Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τη ξερω την διαφημιση αλλα καταλαβαινω τη κυρία. Τις ερευνες, μερικές φορές τις εφευρίσκω! Η μηπως νομίζεις πως όλες οι έρευνες έχουν αντίκρυσμα;;;

      Διαγραφή
  4. Αφού δεν παίρνεις ντεπόνια την επόμενη μέρα μετά τις 38 μπύρες κάνεις ντουζάκι και στύβεις χυμό πορτοκάλι. Δεν έχει σχέση με έρευνες αλλά δεν πειράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει η δική σου εκδοχή. Αντί για χυμούς....σκέτο εβαλα και λίγηηη βότκα μεσα!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Προφανώς δεν εννοεί η έρευνα να βρίζεις όλη μέρα κι όποιον δεις μπροστά σου! χαχα!Άσε πυ αυτό είναι κι αρρώστια από όσο ξέρω!
    Απλά να εκτονώνεσαι, αλλά όχι και σα χρυσαύγουλο!
    Δεν είναι καν απαραίτητο το βρίσιμο.
    Απλά δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτά που θέλουμε να πούμε!
    Έτσι το αντιλαμβάνομαι..
    Για την άλλη έρευνα θα πω μόνο πως υπάρχουν πολλοί "τραβάτε με κι ας κλαίω" και που επιμένουν στις άσχημες καταστάσεις, γιατί πώς θα ζήσουν χωρίς βαρβάρους?

    Καμιά έρευνα για μένα που ενώ δεν πιστεύω στις έρευνες κάθομαι και τις αναλύω, υπάρχει, ή πάω κατευθείαν στη γνωμάτευση που δε με συμφέρει?

    καλά ταξίδια σου εύχομαι με ούριους ανέμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο! Και να θελω να βριζω ολη μερα....δεν μου ταιριαζει. Ειμαι της εκκλησίας...:))))))

      Τις ερευνες ουτε εγω τις εμπιστευομαι!

      Σε ευχαριστω για τις ευχες με τους ανέμους...που προς το παρόν με παίρνουν και με σηκώνουν!

      φιλια πολλα

      Διαγραφή
  6. Ξεπαρεού η μιζέρια, δε μας ταιριάζει καθόλου!
    Όσον αφορά το άγχος που με φόρτωσε ένα σωρό ψυχοσωματικά προβλήματα, δηλώνω υπεύθυνα ότι έχει την ικανότητα να σε ταβλιάσει και να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα...

    Ταξιδιάρα ψυχή, εύχομαι να περνάς πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!