Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Κάρπε ντίεμ να γουστάρουμε γυμναστική

Χαίρετε couλοί μου αναγνώστες,

σήμερα ξύπνησα με μια υπέροχη διάθεση γιατί χτες δε καλοκοιμήθηκα και είπα να ακολουθήσω το ρητό κάρπε ντίεμ που έχουν λυσσάξει όλοι να μας σερβίρουν. Σηκώθηκα, που λέτε, πήγα τουαλέτα, κατούρησα, έπλυνα δόντια, μετά έφαγα μια μπανάνα και φόρεσα τις φόρμες μου για το πρωινό μου περπάτημα στη θάλασσα. Έβαλα στα ακουστικά μου το come on come on turn the radio on, και ξεκίνησα. Μόλις πέρασε μία ώρα και 17 λεπτά, επέστρεψα σπίτι και άλλαξα φόρμες γιατί έπρεπε να πάω γυμναστήριο. Αυτό κι αν είναι κάρπε ντίεμ.

Γράφτηκα εδώ και λίγες μέρες παρόλο που είναι αντι-ιδεολογικό και πήγα.

Άσκησα βέτο για διάδρομο, ελλειπτικά και άλλα φλογερά δρώμενα, γιατί αυτά τα κάνω και σπίτι μου και ζήτησα μόνο αερόμπικ. Και να μαι η τσούρδω με τα κολάν μου και τα nike τα καινούργια να μπαίνω στην αίθουσα του αερόμπικ και να κάθομαι τελευταία πίσω πίσω να κοιτάω και να προσπαθώ να μη βάλω τα γέλια με τα χάλια μου. Γύρω μου πενηντάρες και εξηντάρες μπορώ να πω με σώματα λαμπάδες. Ρε τι έχουν πάθει οι πενηντάρες όλες; Θα κάνω μια έρευνα. Χαλαρώστε θειτσούλες μου, όσο και να το παίζετε κουκλάκια μπάρμπι ζωγραφιστά, οι ρυτιδούλες φωνασκούν.Όχι, καλά κάνουν οι θείτσες. Μόνο μία με νευρίασε που έρχεται και μου λέει καλωσήρθες και μετά καπάκι ότι είναι 35 ετών. Ελα μωρή αρρώστια που μας βγήκες πιο μικρή κι από μένα.

Και ξεκινάει η μουσική και η γυμνάστρια μας πάει πέρα δώθε.Σερνάμενο καράβι η Coύλα σας, να πηγαίνει πέρα δώθε στη καταιγίδα. Κι εκεί που όλο το τμήμα πήγαινε δεξιά, εγώ να ξεμένω αριστερά. Κι εκεί που το πόδι όλων ήταν ψηλά, το δικό μου ντελάπαρε επικίνδυνα κι έπεφτε στο γκρεμό. Πως δε χτύπησα καμία χριστιανή, δεν το ξέρω ακόμη. Τυχερές φανήκαν. Κι ενώ τα τραγούδια συνεχίζουν και τα πέρα δώθε και τα έλα φύγε και πάλι πίσω, εγώ μόνο το πρόσεξε μη βρεις, είχα στο νου μου.

Κι αφού ίδρωσε μέχρι και το βρακί και καλά έκανε, γιατί γι' αυτό πάμε γυμναστήριο, άρχισαν τα όργανα. Κι εμφανίζει η γυμνάστρια κάτι τεράστιες μπάλες και αρχίζουν οι μπάλες να γεμίζουν το χώρο. Κι όλες οι θείτσες βουτήξαν τις μπάλες κι άρχισαν να τις καβαλάνε και να σέρνονται πάνω τους σαν να ήταν στη πισίνα και να φωνάζουν: έλα μπανάνα.  Κι εγώ η καημενούλα να αναρωτιέμαι: Να ανέβω τώρα ή θα σκάσει καμια μπάλα και θα ξεφτιλιστούμε σε όλη την επαρχία γιατί αυτά μαθαίνονται και γρήγορα; Δεν ανέβαινα, μέχρι που με πλησίασε η γυμνάστρια και με άρχισε στο μιλητό. Έλα, ανέβα, μη φοβάσαι. Αντέχει. Ε, εντάξει άμα αντέχει να ανέβω. Κι ανέβηκα. Η μπάλα δεν έσκασε και αντιθέτως μου άρεσε πολύ και θα πηγαίνω κάθε Δευτέρα να κωλοτρίβομαι μαζί με τις θειάδες. Δε κατάλαβα; Αυτές είναι καλύτερες;

Κι ύστερα ήρθαν τα σχοινιά. Και πιάνουν όλες και δένονται λες και είναι ντομινατρίξ χρόνια. Ναι, ρε ειχα και στο χωριό μου ντομινατριξ και ξέρω και από αυτά. Άλλο που δεν τα προτιμώ γιατί εγώ πονάω με 50 κοιλιακούς κι εγκαταλείπω. Φαντάσου να με δένουν με σκοινιά και να με χτυπάνε. θα τους πάρει ο γεροδιάολος και θα τους σηκώσει. Τη safe word θα την έλεγα μόλις έλεγα καλησπέρα στον Μάστερ. Χαίρεται κι αντιο. Αλλά στο γυμναστήριο είναι αλλιώς. Τα σκοινιά σε τραβάνε κι εσένα και τους μύες σου. Και τα περάσαμε από τη κοιλιά και μετά πίσω από τον μηρό κι ύστερα πάνω στις πλάτες και στις πατούσες και μετά εγώ κάπου μπερδεύτηκα και δε μπορούσα να ξελυθώ και με έπιασαν τα γέλια και φώναζα βοήθεια χριστιανές σώστε με. Αλλά τα κατάφερα.

Κι επειτα η στιγμή της χαλάρωσης. Όλες ξάπλωσαν στο έδαφος και με σέξυ κινήσεις άφηναν όλη την αρνητική ενέργεια να αποχωρήσει από το σώμα τους. Η μουσική έγινε απαλή και ρομαντική. Ξάπλωσα κι εγώ. Απλώθηκα κυριολεκτικά πάνω στο στρώμα μου και έγινα ένα με το πάτωμα. Νομίζω πως δε μπορούσα να κινήσω ούτε μυ από το πολύ το κάρπε ντίεμ. Κι ενώ μου ζήτησαν να κάνω συγκεκριμένες κινήσεις εγώ σκεφτόμουν πόσο ωραία θα ήταν ένα χαλαρό μασάζ από γκόμενο ψηλό μελαχρινό εκείνη τη στιγμή και ενα χαλαρωτικό ντουζάκι, αλλά να έρθει το ντουζάκι σε μένα, γιατί εγω δε σηκώνομαι από το έδαφος για κανέναν λόγο.

Με αυτές τις σκέψεις, με ξύπνησε η γυμνάστρια με φωνές γιατί νόμιζε ότι λιποθύμησα. Εγώ χαμογέλασα και της είπα να μη φοβάται. Εναν υπνάκο πήρα μόνο γιατί με εξουθένωσε το κάρπε ντίεμ μου. Μόλις με τα χίλια ζόρια σηκωθήκαμε, όλες οι θειάδες έτρεξαν για ντουζάρα στα αποδυτήρια. Εγώ μίλησα λίγο με τη γυμνάστρια που μου είπε πως για πρώτη φορά τα πήγα πολύ καλά και πως η κινηση μου για αρχάρια είναι πολύ δυναμική και αν συνεχίσω έτσι θα ειναι πολυ περηφανη για μένα. Σα βρεγμένη κότα μπουμπουλώθηκα με το μπουφάν μου και πήγα σπίτι. Μπάνιο με καυτό νερό, ντυσιμο, βαψιμο και βιβλία ανα χείρας και ήρθα στη δουλειά όπου και αποφάσισα να σας τα γράψω τώρα που τα έχω φρέσκα για να σκάσουμε και κανενα χαμογελάκι. Και για να μην τα ξεχάσω.

Καλή εβδομάδα να έχουμε. Αύριο μου είπαν θα κάνουμε κάτι με βαράκια. Θα πάω. Μου άρεσε. Αγαπώ το τμήμα με τις πενηνταροεξηντάρες και κάρπε ντίεμ γαμώτο.

Φιλιά πολλά σε όλους

14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΤΟΜΙΝΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΑΤΑ ΛΕΣ ΜΩΡΕ;;;;;
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μου κλείσουν το blog?
      Αφου συμβαίνουν κι αυτά, να μη τα ξέρουμε;
      Άλλωστε έναν συνειρμό έκανα που ειδα τις γιαγιούλες εκεί να παλεύουν με τα σχοινιά.
      Υπερβάλλεις λίγο.

      Διαγραφή
    2. Καλα κανουνε οι γιαγιαδες βρε!

      Διαγραφή
    3. Οι γιαγιαδες ειναι ολα τα λεφτά.
      Σημερα καναμε ενα προγραμμα τύπου balance.
      Μετά φεύγει σφαίρα η γραία, κάνει ντουζάρα....οι υπολοιπες μαζευαμε τα κομματακια μας βεβαια....αρα άξια η εξηντάρα. και τι φοράει; τι φοράει; τι φοράει διάολε 11:30 το πρωί;
      Σουπερ μινι φορεμα και γοβα 12ποντη.
      Τρελο γκομενάκι η γραία σου λέω.

      Διαγραφή
  2. Εμένα μου αρέσουν οι γεμιστές..










    πιπεριές.

    Καλή τύχη με την γυμναστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορφανές ή όχι;

      Ρε συ που ειναι ο Αβαταρας!
      Δε μπορω να αφησω σχολιο στο blog του.
      τι εχει κάνει πάλι; Ολο αλλάζει

      Διαγραφή
    2. Τι σημαίνει ορφανές; δεν μιλώ ζαρζαβατικά γαμώτο. Ή να ρωτήσω κανέναν στη λαϊκή.

      Ε, ε, ε, το μόνο που μένει μετά από τόσες ανακοινώσεις είναι δημοσίευση σε περιοδικό ότι ο Αβατάρας άλλαξε url. Tον κυνηγάει η Monsanto γι' αυτό - είναι κατά των μεταλλαγμένων. Στο μπλογκ υπάρχει το μπλογκ του για να σου λυθούν όλες οι απορίες.

      Καλημέρα.

      Διαγραφή
    3. ορφανές με ρύζι.
      Ανορφανες με κιμά.

      Διαγραφή
    4. Είπα και εγώ μήπως ήθελες να μου κόψεις τα στολίδια μου. Δεν κυκλοφορούν και λίγοι σχιζοφρενείς. Με ρύζι ο Μίτρας δεν τρώει ζωντανά κόλλησε από τον Αβατάρα.

      Διαγραφή
  3. Ελα πες το μην ντρεπεσαι Κουλα μου.. δεν θα ηθελες να ήσουν έτσι στα γρόνια της γραίας;..και μην μου πεις όχι γιατι δεν θα σε πιστεψω...εγω παντως θα ήθελα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το παραδεχομαι.Ειναι αξιοθαύμαστες.
      Αλλά στα 60 μου δε θα ελεγα οτι ειμαι 35.
      Αυτο μονο.

      Διαγραφή
  4. Προσεβλήθην.
    Εδώ που είμαι θα ρθετε (αν είστε τυχερές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρό μου ατελείωτο εσύ, και μοιάζεις και υποστηρίζεις το νεαρότερο της ηλικίας.
      Εκείνες που δεν το υποστηρίζουν επί της ουσίας στοχοποιούνται από την αναρτηση.

      Κακώς προσεβλήθης γιατί δεν έχεις καμία μύγα για να τη φέρεις πίσω.
      Είσαι θεά, υπέροχη και κούκλα.

      Αντε τώρα μη με στεναχωρείς.

      Σε φιλώ δυνατά και σε τοποθετώ στις γλυκές μου εξαιρέσεις.

      Διαγραφή

Πες μια cουλαμάρα κι εσύ....Μπορείς!!!